OMG : Budak 8 Tahun Kahwini Nenek Berusia 61 Tahun (5 Gambar)
Home » » OMG : Budak 8 Tahun Kahwini Nenek Berusia 61 Tahun (5 Gambar)

OMG : Budak 8 Tahun Kahwini Nenek Berusia 61 Tahun (5 Gambar)

34 Comments
Seorang budak lelaki berusia lapan tahun mengambil keputusan untuk mengahwini seorang nenek berusia 61 tahun selepas diarahkan berbuat demikian dalam mimpi oleh nenek moyangnya yang telah meninggal dunia.

#Jodoh tidak mengenal umur. LOL





34 comments:

  1. Iskh merepek sgtlah.. Budak x matang lg.. Gan nenek?..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahha..tu la pasal..

      Delete
    2. kalau dah negro tu negro jugak!!!..hehe

      Delete
    3. wohhohohohpowohononolohobotopopokitototolonopotorelopowesososos...ari ni atok saya nak bagi 50 sen...nak beli mercun pop pop..lagi nak beli aiskrim dengan gula dengan kopok dengan gula..sape nak?
      angkat tangan macam ini..letak dekat dahi


      ....................(''')
      ....................[...]
      ....................[...]
      ................(''')[...](''')
      ............(''')[...][...][...](''')
      ............[__][__][__][__][__]
      ............{:::::::::::::::::::::::}
      .............{:::::::::::::::::::::}
      ..............{:::::::::::::::::::}
      ...............{:::::::::::::::::}
      ................{;;;;;;;;;;;;;;;}

      Delete
    4. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. kahkahkah.. horror bile nak tidor....

    ReplyDelete
    Replies
    1. wohhohohohpowohononolohobotopopokitototolonopotorelopowesososos...ari ni atok saya nak bagi 50 sen...nak beli mercun pop pop..lagi nak beli aiskrim dengan gula dengan kopok dengan gula..sape nak?
      angkat tangan macam ini..letak dekat dahi


      ....................(''')
      ....................[...]
      ....................[...]
      ................(''')[...](''')
      ............(''')[...][...][...](''')
      ............[__][__][__][__][__]
      ............{:::::::::::::::::::::::}
      .............{:::::::::::::::::::::}
      ..............{:::::::::::::::::::}
      ...............{:::::::::::::::::}
      ................{;;;;;;;;;;;;;;;}

      Delete
  3. bdak ni nak harte nenek ni je

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu.. kecik2 lagi da mata duitan $_$

      Delete
    2. wohhohohohpowohononolohobotopopokitototolonopotorelopowesososos...ari ni atok saya nak bagi 50 sen...nak beli mercun pop pop..lagi nak beli aiskrim dengan gula dengan kopok dengan gula..sape nak?
      angkat tangan macam ini..letak dekat dahi


      ....................(''')
      ....................[...]
      ....................[...]
      ................(''')[...](''')
      ............(''')[...][...][...](''')
      ............[__][__][__][__][__]
      ............{:::::::::::::::::::::::}
      .............{:::::::::::::::::::::}
      ..............{:::::::::::::::::::}
      ...............{:::::::::::::::::}
      ................{;;;;;;;;;;;;;;;}

      Delete
  4. gaambar ke 5 mne..msti tu gmbr budak ngan nenek tu tengah fap fap fap..hahahaa..hidup Mazeer...

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. wohhohohohpowohononolohobotopopokitototolonopotorelopowesososos...ari ni atok saya nak bagi 50 sen...nak beli mercun pop pop..lagi nak beli aiskrim dengan gula dengan kopok dengan gula..sape nak?
      angkat tangan macam ini..letak dekat dahi


      ....................(''')
      ....................[...]
      ....................[...]
      ................(''')[...](''')
      ............(''')[...][...][...](''')
      ............[__][__][__][__][__]
      ............{:::::::::::::::::::::::}
      .............{:::::::::::::::::::::}
      ..............{:::::::::::::::::::}
      ...............{:::::::::::::::::}
      ................{;;;;;;;;;;;;;;;}

      Delete
  6. ini baru lah dikatakan pucuk mudaaaaa

    ReplyDelete
  7. rasenye kote budk tu cukp pjg mcm ni x
    ................................................_¸„„„„_
    ........................................„--~*'¯.......'\
    ..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
    ................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
    ........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
    **¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
    .:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
    :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
    .::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
    :.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
    :.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
    :.': : : : :"-„ : : :"\
    .:.:.: : : : :" : : : : \,
    :.: : : : : : : : : : : : 'Ì
    : : : : : : :, : : : : :
    "-„_::::_„-*__„„~"
    nk masuk kat lubang pepek n jubo nenek tu? hahaahahahahaha kote pn x tumbuh bulu nk kawin haahhaahaha org bawah aku ni ................................................_¸„„„„_
    ........................................„--~*'¯.......'\
    ..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
    ................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
    ........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
    **¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
    .:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
    :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
    .::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
    :.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
    :.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
    :.': : : : :"-„ : : :"\
    .:.:.: : : : :" : : : : \,
    :.: : : : : : : : : : : : 'Ì
    : : : : : : :, : : : : :
    "-„_::::_„-*__„„~"

    ReplyDelete
    Replies
    1. wohhohohohpowohononolohobotopopokitototolonopotorelopowesososos...ari ni atok saya nak bagi 50 sen...nak beli mercun pop pop..lagi nak beli aiskrim dengan gula dengan kopok dengan gula..sape nak?
      angkat tangan macam ini..letak dekat dahi


      ....................(''')
      ....................[...]
      ....................[...]
      ................(''')[...](''')
      ............(''')[...][...][...](''')
      ............[__][__][__][__][__]
      ............{:::::::::::::::::::::::}
      .............{:::::::::::::::::::::}
      ..............{:::::::::::::::::::}
      ...............{:::::::::::::::::}
      ................{;;;;;;;;;;;;;;;}

      Delete
  8. arhhh....mne stim konek kecik

    ReplyDelete
    Replies
    1. wohhohohohpowohononolohobotopopokitototolonopotorelopowesososos...ari ni atok saya nak bagi 50 sen...nak beli mercun pop pop..lagi nak beli aiskrim dengan gula dengan kopok dengan gula..sape nak?
      angkat tangan macam ini..letak dekat dahi


      ....................(''')
      ....................[...]
      ....................[...]
      ................(''')[...](''')
      ............(''')[...][...][...](''')
      ............[__][__][__][__][__]
      ............{:::::::::::::::::::::::}
      .............{:::::::::::::::::::::}
      ..............{:::::::::::::::::::}
      ...............{:::::::::::::::::}
      ................{;;;;;;;;;;;;;;;}

      Delete
  9. euwwwwww... sian budak tu.. dapat nenek.. siap cemelot lak tu.. ermm.. takperla wahai budak, nanti sebelum tido tiap2 malam nenek tu ajar matematik ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wohhohohohpowohononolohobotopopokitototolonopotorelopowesososos...ari ni atok saya nak bagi 50 sen...nak beli mercun pop pop..lagi nak beli aiskrim dengan gula dengan kopok dengan gula..sape nak?
      angkat tangan macam ini..letak dekat dahi


      ....................(''')
      ....................[...]
      ....................[...]
      ................(''')[...](''')
      ............(''')[...][...][...](''')
      ............[__][__][__][__][__]
      ............{:::::::::::::::::::::::}
      .............{:::::::::::::::::::::}
      ..............{:::::::::::::::::::}
      ...............{:::::::::::::::::}
      ................{;;;;;;;;;;;;;;;}

      Delete
  10. kalu laki tua kawin dgn bdak prmpuan dinamakan pedo. tp kalu prmpuan tua kawin dgn bdk laki blh plak ye. kbodohan apakah ini

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye dan sayalah pedonya itu, I like very much little tiny pussy from a little girl much aahhh nak rogol budak, by the way, I am pedo

      Delete
  11. DENGAN MODAL RM40 SEKALI SAHAJA. ANDA BERPELUANG MENDAPAT SATU SISTEM YANG MAMPU MEMBERI ANDA PENDAPATAN SAMPINGAN, JIKA ANDA GAGAL MENJALANKAN SISTEM INI ANDA MASIH MENDAPAT PROFIT SHARING SEBANYAK RM146.00 DENGAN MODAL RM40 WALAUPUN ANDA DUDUK DIAM TANPA MEMBUAT APA-APA. BAHKAN ANDA DAPAT RUANG IKLAN UNTUK MENINGKATKAN JUALAN ANDA,BAYANGKANLAH.

    http://muhdfarhad.blogspot.com/
    mai jenguk2..huhu..
    if berminat jom daftar..disini
    http://nmgnetwork.com/farhadbisnes

    ReplyDelete
  12. yg bodo nye budak ni ikot je mimpi dy tu . hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. wohhohohohpowohononolohobotopopokitototolonopotorelopowesososos...ari ni atok saya nak bagi 50 sen...nak beli mercun pop pop..lagi nak beli aiskrim dengan gula dengan kopok dengan gula..sape nak?
      angkat tangan macam ini..letak dekat dahi


      ....................(''')
      ....................[...]
      ....................[...]
      ................(''')[...](''')
      ............(''')[...][...][...](''')
      ............[__][__][__][__][__]
      ............{:::::::::::::::::::::::}
      .............{:::::::::::::::::::::}
      ..............{:::::::::::::::::::}
      ...............{:::::::::::::::::}
      ................{;;;;;;;;;;;;;;;}

      Delete
  13. jgnla kamu menghina nenek tu.dia sudah sekian lama nak rasa kote anak ikan tu...LOL

    ReplyDelete
  14. konek itam!

    ReplyDelete
  15. Yeyeyeye...ari ni atok saya nak bagi 50 sen...nak beli mercun pop pop..lagi nak beli aiskrim dengan gula dengan kopok dengan gula..sape nak?
    angkat tangan macam ini..letak dekat dahi


    ....................(''')
    ....................[...]
    ....................[...]
    ................(''')[...](''')
    ............(''')[...][...][...](''')
    ............[__][__][__][__][__]
    ............{:::::::::::::::::::::::}
    .............{:::::::::::::::::::::}
    ..............{:::::::::::::::::::}
    ...............{:::::::::::::::::}
    ................{;;;;;;;;;;;;;;;}

    yang cutecucu Zamri dan zamri kl yg cute

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko ni gile ke? nyampah aq tgok wahai IBNU ANGLE la sanggattttt

      Delete
  16. ini semua perbuatan yang akan membawa bencana alam...

    ReplyDelete
  17. korang sume bangsat pk kotor! mak bapak xajar kot...budak tu kecik lg nenek tu plak dh tua mesti dia xwat cmtu...korang yg cakap lucah ni ms kecik2 pnh project ngan nenek sdiri kew pttla tau ptuih!!!

    ReplyDelete
  18. kepala nenek dia berjambul!

    ReplyDelete
  19. puki dh x de air

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri